SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inställd lördagsträning!
2022-09-28 20:25

Lördagen den 1 oktober är träningen är inställd, eftersom vi tillsammans med Svenska Boxningsförbundet arrangerar tränarkurs Steg 2 i boxningslokalen. 6 st. av klubbens duktiga tränare vidareutbildar sig för att kunna ge era alla - om möjligt - ännu bättre kvalité på boxningspassen!

Träningsstart 15 augusti!
2022-08-14 11:13

Nu startar vi upp höstens träningssäsong. Måndagen den 15 augusti öppnar vi dörrarna till boxningslokalen på källarplan, Idrottens Hus. Dax att olja upp hopprepen, damma av boxningsskorna och skölja rent tandskydden. Tiderna för respektive träningsgrupper finns under fliken Träningstider. Vi hälsar nya och gamla, inkörda medlemmar välkomna till oss.

Äntligen dax för årsmöte!
2022-07-13 12:58

Så kan vi äntligen hålla vårt årsmöte för säsongen 2021. Utav olika anledningar så har våra tidigare planerade datum för att avhålla vårt årsmöte fått ställas in, eftersom det har kolliderat med andra arrangemang. Nu blir det verkligen av. Onsdagen den 10 augusti kl. 19:00 hälsas samtliga medlemmar i Helsingborgs Boxningsklubb hjärtligt välkomna till konferenslokal Gröna Rummet på Idrottens Hus. Dagordning, ekonomisk redogörelse samt verksamhetsberättelse för 2021 delas ut på plats! Hjärtligt välkomna!

SOMMARUPPEHÅLL!!!!!
2022-06-02 10:54

Tisdagen den 31 maj var vårsäsongens sista träningsdag. Nu tar vi alla en välbehövlig sommarvila - d.v.s lagom mycket så vi inte tappar all kondition och styrka vi byggt upp under vinter- och vårmånaderna. Ladda batterierna så ses vi igen när höstterminen startar igen - måndagen den 15 augusti. 

Vi i Helsingborgs Boxningsklubb vill tacka er alla för all slit ni lagt ner under terminen och önskar er alla en UNDERBAR OCH AVKOPPLANDE SOMMAR!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..