SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsmöte 19 maj kl. 18:00
2021-04-22 11:20

Vårt årsmöte äger rum onsdagen den 19 maj kl. 18:00 på Restaurang Oasen Fondue, Bruksgatan 25, Helsingborg.

Begränsad platstillgång. Obligatorisk anmälan på mejl: boxninghelsingborg@gmail.com.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA.

Tyvärr ingen ljusning på träningsfronten!!!!
2021-04-12 09:55

Eftersom Folkhälsomyndigheten har förlängt sina restriktioner till att gälla åtminstone till början av maj tyder det mesta på att HELA vårsäsongen tyvärr kommer att ställas in. Vi vet via samtal och mejl att ni är många som är sugna på att  starta upp träningen i boxningslokalen, men givetvis gäller att allas vår säkerhet och välmående är det som vi främst har i åtanke.

 

Om vi inte får nya positiva direktiv tyder alltså allt i nuläget på att boxningslokalen kommer att vara stängd till höstsäsongen sätter igång i samband med skolstarten i mitten på augusti.

 

Håll ut och härda ut - det kommer en dag när vi alla åter kommer att träffas och göra det vi älskar mest - bedriva nyttig och stärkande boxningsträning tillsammans.

 

 

2021-02-09 01:52
Hej alla boxare🥊!
Vi vet att alla är super sugna på att träna men med Corona och säker träning så har vi beslutat oss för att vänta tills den 1:a mars. Vi måste tänka på säker träning , avstånd och yta. 
//Roger
Träningsstoppet för SAMTLIGA grupper förlängt t.o.m. minst den 7/2!!!!
2021-01-23 12:21
Folkhälsomyndigheten har förlängt inomhusträningen för samtliga idrotter t.o.m. till minst den 7 februari 2021. Man öppnar upp träning för barn och ungdomar upp till 15 år, men vi i Helsingborgs Boxningsklubb har tagit beslutet att stänga ner träningen även för denna grupp, eftersom vi är en alldeles för stor träningsgrupp på en minimal yta. Vi återkommer med mer information med uppdaterade rekommendationer och råd från FHM när förändringar sker.
Fortsatt träningsstopp till minst 24/1!!!
2021-01-02 09:33
Fritid Helsingborg har beslutat p.g.a coronapandemins fortsatta spridning att stänga ner alla inomhusanläggningar t.o.m minst söndagen den 24 januari - och detta beverkar givetvis också samtliga våra träningsdagar på Idrottens Hus. Så fort vi får mer information när vi kan sätta igång med verksamheten meddelar vi detta på hemsidan respektive via Facebook.
Omedelbart träningsförbud!
2020-11-02 21:42
Precis som i våras följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer eftersom smittspridningen för corona ökat väsentligt i Skåne den senaste tiden. Vi måste därför tyvärr stänga träningslokalen för följande grupper: barn 6 - 9 år, ungdomar 15 - 19 år, motionärer, oldboys och damgruppen. Barn- och ungdomsgruppen 10 - 14 år samt vår elitgrupp kan fortfarande hålla igång som läget ser ut nu, men kan med kort varsel också ställas in om läget förvärras ytterligare. Dock gäller att samtliga som deltager på träningen är fullt friska - vid minsta sjukdomstecken stannar man hemma.
Vi beklagar att vi måste ta detta tråkiga, men nödvändiga beslut, men ER SÄKERHET OCH VÄLBEFINNANDE kommer i första hand.
Träningsuppehållet för grupperna gäller i minst 3 veckor och vi följer kontinuerligt myndigheternas råd och rekommendationer.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..